واردات برخی گونه های گیاهی و جانوران زنده به در خطر انقراض هستند، ممنوع و محدود هست مگر با ارائه مجوز از اداره محیط زیست ایران.
به گزارش ایسنا بنابر اعلام بازرگانی نوید، در ادامه این متن مطالبی مهم و کلیدی در رابطه با تحلیل و بررسی ویژگی ها و مراحل ترخیص کالا از بندر شهید رجایی خدمت شما به طور کامل بیان خواهیم کرد و همچنین به سراغ معرفی شرکت بازرگانی و تجاری نوید بعنوان ترخیص کار گمرک بندرعباس نیز خواهیم رفت.
این فیلد تنها زمانی نمایش داده می گردد که نوع درخواست انتخاب شده «کارمزد» یا «سود» انتخاب باشد. این فیلد به صورت خودکار توسط سیستم مقداردهی می گردد.
وکالت نامه رسمی، کارت حق العملکاری : این اسناد برای نمایندگان یا کارگزاران مشغول به ترخیص واردات از گمرک استفاده میشوند.
گمرک بندر شهید باهنر در فاصله ی ۱۵۰۱ کیلومتری استان تهران واقع شده. این بندر مجهز به ۱۲ پست اسکله با کاربری های گوناگون و ظرفیت پذیرش ۱۲۵ هزار تن صادرات و واردات کالا و ترخیص کالا از گمرک هست. مساحت انبار محوطه این بندر ۲۷ هزار متر مربع و انبار مسقف آن ۲۴ هزار متر مربع هست. این بندر از قدیمی ترین و فعال ترین بنادر کشور بوده و در گذشته میزان فعالیت و ترخیص سالانه آن به ۸ میلیون تن هم رسیده است.
ترخیص به فرایندی گفته می شود که مالک بار یا نماینده آن، طی انجام مراحلی و در طبق چهارچوب و قوانینی که توسط اداره گمرک کشور تعیین می شود، کالای مورد نظر را با موفقیت از گمرکات آزاد می کنند.
آیا برای ترخیص کالا از بندر شهید رجایی مجوز خاصی نیاز دارید؟
بیمه نامه : یک سند رسمی است که توسط شرکت بیمه صادر می گردد و جزئیات بیمه کالاها را در حین حمل و نقل ارائه میدهد.
بندرعباس بهعنوان یکی از مهمترین بنادر تجاری و اقتصادی در کشور شناخته می گردد و برخی از کالاهای ترخیصی از این بندر عبارتاند از:
گمرک بندر عباس از اصلی ترین گمرک های کشور هست. این گمرک از قدیم محلی برای صادرات واردات و ترخیص کالا بوده است. در حال حاضر هم این جایگاه تجاری مهم را دارا هست. بیشتر کشتی هایی که از کالای مختلف را از کشورهای گوناگون حمل می کنند و ثبت سفارش واردات برای ترخیص به کشور می آورند وارد گمرک های بندر عباس می شوند تا ترخیص کالا از گمرک بندرعباس را انجام دهند. بندرعباس دارای دو گمرک هست. گمرک شهید رجایی و گمرک شهید با هنر.
این مسیرها برای صرفه جویی در زمان و نیرو و در دیگر مشکلات مقابل تعیین می گردند که به عواملی همچون نوع کالا، درصد مأخذ حقوق ورودی و … بستگی دارند. مسیر سبز به معنای دریافت مجوزهای لازم، مسیر زرد به معنای چک کردن مدارک و اسناد به وسیله کارشناسان گمرکی و مسیر قرمز نیز ارزیابی و کنترل کالا به صورت فیزیکی و دریافت مجوز و تأییدیه توسط کارشناسان می باشند.
چنانچه کالا در مسیر زرد و قرمز قرار بگیرد، توسط کارشناسان و بازرسان مورد بازرسی قرار گرفته و اسناد توسط صاحب کالا ارائه و از طرف بازرسان مقایسه و مطابقت داده می گردد.
واردکننده باید از راه وزارت صنعت معدن تجارت ثبت سفارش را انجام دهد و بخشی از ارزش کالای وارداتی را طی مبلغی پرداخت کند.
مواردی مانند: مقدار معقول عطر تنها برای مصرف شخصی شامل واردات رایگان محسوب می شوند.